Home > Nieuws

Laatste nieuws

Bezoek ons op de BedrijfsautoRai

BedrijfsautoRai-2015Van 20 t/m 24 oktober 2015 staan wij samen met onze collega’s van Caralu, op de BedrijfsautoRai. U treft ons op stand 01.124, welke in het teken staat van efficiency, veiligheid en beveiliging!

Torseo-inbouwsluitingCarrosserietechniek
Van Pommier introduceren wij de ergonomische Torseo RVS inbouwsluiting en laten wij verschillende andere unieke producten zien, zoals de Led verlichting, de butstop en een magnetische deurvastzetter. Hiernaast presenteren wij het Bawer gereedschapskisten programma en de Defender opdekdeur van PWP met aluminium en sandwich vulling. Ook kunt u het gecertificeerde Multisave ladingzekering systeem bekijken.

EcowinEcowin
Onlangs hebben wij een samenwerking met onze leveranciers Parlok en Pommier opgezet. Onder de naam Ecowin ontwikkelen wij gezamenlijk innovatieve producten. Op de BedrijfsautoRai zullen wij Ecowin voor het eerst presenteren. Dit doen wij door middel van een nieuw aerodynamisch trailer side skirt concept waarmee een brandstofbesparing tot 8% mogelijk is.

Forze-racewagenForze waterstofracewagen
De innovatiekracht benadrukken wij door aanwezigheid van de waterstofracewagen Forze van de TU Delft. Omdat Imbema en het Forze team voor dezelfde uitdagingen staan, zijn zij een paar jaar geleden een samenwerking aan gegaan. Innovatie, duurzame technieken, samenwerken om tot een doel te komen, diversiteit aan technische kennis, producten en gedrevenheid, is precies de uitstraling die wij (willen) laten zien.

Gatelock-slotBestelwagentechniek
In en op een bestelbus kunt u het Gatelock beveiligingsslot, het Easy step opstapsysteem en de kunststof wielkastbescherming bekijken. Tevens tonen wij hier het revolutionaire Lite Wire systeem, waarmee een voertuig in een handomdraai kan worden voorzien van een complete elektrische installatie en een modulair ladingzekering systeem waarmee compartimenten, met behulp van de Airline-Beam 1855 en 1856 ladingstangen, snel kunnen worden gebouwd en weggehaald.

Tot slot introduceren wij onze nieuwe carrosserietechniek website!

Genoeg redenen om een kijkje te komen nemen! Wij ontvangen u graag met een hapje en drankje op stand 01.124.

Voor een Gratis toegangskaart kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger.