Home > Nieuws

Laatste nieuws

Binnen 30 seconden 7x meer licht in uw bestelwagen?


Bent u als zzp'er niet tevreden met de verlichting in uw bestelwagen, maar heeft u geen tijd en expertise om deze te vervangen? Met de Vanlite plug and play OEM vervangende LED verlichting heeft u  in 30 seconden 7 x meer licht in de laadruimte van uw bestelwagen.

Veilig en efficient werken
Goede laadruimteverlichting is belangrijk om veilig en efficient te kunnen werken. Niet alleen om goederen bij het laden lossen snel terug te vinden maar ook als u uw bus als mobiele werkplaatst gebruikt. Goed werklicht vermindert vermoeidheid en verhoogt de productiviteit.

Onderstaande filmpje laat zien hoe snel de Vanlite te installeren is.

Langere levensduur
De Vanlite is voorzien van de nieuwste LED-technologie wat voor een optimale prestatie en lange levensduur zorgt. Het LED lampje gebruikt slechts 6W om 624 lumen wit licht te produceren. Dit is 7 keer helderder dan het originele OEM licht, terwijl het een stuk minder energie verbruikt. Bekijk de voordelen van LED verlichting.

Plug and Play
De Vanlite is voorzien van een plug and play systeem waardoor de led lamp snel een eenvoudig is te installeren zonder gaten te boren. U duwt de originele lamp eruit, trekt de stroomdraad los en vervangt het door de Vanlite lamp.

Voordelen Vanlite led lamp

 

 Hoge lichtopbrengst

 OEM vervangend

 Snelle installatie

10 jaar garantie 


Meer informatie over de Vanlite led lampen?
Bekijk voor meer informatie de Labcraft Vanlite brochure of neem contact met ons op via +31 (0)88 130 66 90. Onze specialiasten helpen u graag verder.