Home > Nieuws

Laatste nieuws

Vergroot het laadvermogen van je bestelwagen met een aluminium imperiaal

Wanneer je extra laadruimte in je bestelwagen nodig hebt dan biedt een aluminium imperiaal uitkomst. Het nieuwe Cruz Evo Rack aluminium imperiaal is sterk met een laag eigen gewicht waardoor je meer kunt  laden voordat de maximale daklast van je bedrijfswagen is bereikt. Ook voor het vervoeren van lange goederen zoals ladders, planken, buizen of balken is dit aluminium imperiaal zeer geschikt.


Lange levensduur
Het Cruz Evo Rack Alu is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Deze sterke oppervlaktebehandeling zorgt ervoor dat het imperiaal tegen een stootje kan, niet roest, onderhoudsvrij is en een lange levensduur heeft.


Eenvoudig te monteren
Het Cruz Evo Rack Alu wordt door ons als bouwpakket geleverd. Met behulp van het innovatieve montagesysteem kun je het imperiaal zelf snel, eenvoudig en veilig op je bestelwagen monteren.


Minder windruis en lager brandstofgebruik
Het aerodynamische ontwerp en de aluminium wind deflector verminderen de luchtweerstand zodat je bijna geen last meer hebt van windruis en stiller rijdt. Door het lichte gewicht verbruik je minder brandstof dan met een stalen imperiaal en verminder je de CO2 uitstoot.

Stijlvol design
Het Cruz Evo Rack Alu is gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium en heeft een vernieuwd design waardoor het er stijlvol uitziet en bij de huidige bestelwagenmodellen past. De imperialen zijn voor nagenoeg elk type bestelwagen beschikbaar.

Eenvoudig meenemen van extra (lange) lading
Aan de achterzijde van het Cruz Evo Rack Alu kun je een ergonomische ladderrol monteren, waarmee je de goederen eenvoudig op het dak van de bestelwagen kunt laden en lossen. De vernieuwde hogere zijrails zorgt ervoor dat de lading beter op zijn plaatst blijft en met behulp van de extra opties kun je de lading ook nog eens veilig zekeren.

Interesse in ons Cruz Evo Rack?
Neem contact op met onze productspecialisten: +31 (0)180 331200 / bwt@imbemarhiwa.nl.