Home > Nieuws

Laatste nieuws

Overhandiging cheque aan stichting Care for Kids!

Woensdag 13 oktober overhandigde de directie met gepaste trots een cheque ter waarde van 13.000 euro aan Caroline Michels, voorzitter van de stichting Care for Kids.
 
Dit mooie bedrag werd bijeen gebracht door onze klanten en leveranciers. In plaats van cadeaus hebben wij, op de viering van ons 100-jarig bestaan, onze relaties gevraagd een financiële bijdrage aan deze stichting te schenken.
 
Stichting Care for Kids zet zich in voor kinderen die geen veilige omgeving hebben of waar de handvaten ontbreken om zich zorgeloos te kunnen ontwikkelen. Zij vinden het belangrijk dat kwetsbare kinderen een kans krijgen om veilig en gelukkig op te kunnen groeien. Voor deze kinderen zijn alle extra´s om een fijnere jeugd te hebben meer dan welkom. De stichting Care for Kids zet zich in om bij die kinderen een lach op hun gezicht te toveren en een kind gewoon een kind te laten zijn.
 
Caroline Michels; 'Wij zijn supertrots dat wij zijn uitgekozen als goede doel voor het 100-jarige jubileum van Imbema Rhiwa. De donatie kunnen wij erg goed gebruiken om inderdaad een lach op de gezichten van kinderen te toveren. De stichting staat kinderen (ouders of verzorgers) bij indien zij het financieel zwaar hebben. Wij helpen de kinderen met bijvoorbeeld sportkleding, muziekles en/of instrumenten, contributies en bijvoorbeeld een dagje uit. Helaas geldt nog steeds dat er voor kinderen voor heel simpele zaken een financiële barrière bestaat. Wij doen onze best om die kinderen bij te staan en voor een lach te zorgen. Wij zijn Imbema Rhiwa en haar klanten en leveranciers dan ook bijzonder dankbaar voor deze mooie cheque’.