Home > Nieuws

Laatste nieuws

Nieuw: Farécla G3 premium lijn


Logo Farécla G3 formuleHet basisidee achter de nieuwe autopoetslijn van Farécla is om ‘met minder stappen en producten zo veel als mogelijk te doen! De nieuwe G3 premium lijn past perfect in dit idee. Met deze lijn is Farécla haar concurrenten weer een stap voor.
 
De G3 premium lijn verkort het reconditioneringsproces, vergroot het gebruiksgemak en geeft een nog beter resultaat op alle moderne laksystemen. Gemiddeld is de nieuwe G3 Premium lijn 20% sneller dan de concurrent, dat cijfer stijgt tot 25% op krasbestendige verf. De testgegevens tonen aan dat elke fles van G3 Ultra gemiddeld twee uur polijsttijd bespaart ten op zichten van concurrerende producten. Bovendien is het niet alleen efficiënter, maar ook eenvoudig te gebruiken.

Het geheim van de G3 Premium Range is het gebruik van de "Fluid Dynamic Technology". Door het gebruik van deze technologie krijgt het product dezelfde eigenschappen als een petrochemisch product maar dan zonder de maskeer eigenschappen. Dus door toevoeging van een soort smeermiddel kan er langer doorgepolijst worden, zonder dat het product uitdroogt of begint te stoffen.
G3 Ultra
G3 Ultra
De G3 Ultra biedt een radicale verandering in de afwerking van oppervlakken; krassen van P1500 of fijner worden in 1 stap permanent verwijderd. Het product geeft een optimale glans zonder dat er poetsbanen zichtbaar zijn. Daarnaast is de G3 Ultra schoon, eenvoudig, gemakkelijk en veilig in gebruik.
 

G3 Fine
G3 FineVoor een permanente glanzende afwerking heeft Farecla de G3 Fine ontwikkeld. In de meeste gevallen en met name bij lichte verfkleuren geeft de G3 Ultra zelf al een uitstekende eindresultaat, maar bij hologrammen of krasbestendige verf biedt de G3 Fine uitkomst. De G3 Fine verwijdert permanent kleine oneffenheden en hologrammen van alle moderne laksystemen en zorgt voor een perfecte hoogglans, ook op donkere kleuren. Het product is droog te gebruiken.
 

G3 Finish
G3 FinishDe G3 Finish is optioneel te gebruiken als afwerking. De G3 Finish biedt uitstekende mogelijkheden voor het vullen van kleine krassen en helpt bij het verwijderen van kleine wervelingen en hologrammen van alle verfsystemen. Ook wordt de glans herstelt en geeft de G3 Finish een beschermende, waterafstotende en duurzame coating.