Home > Nieuws

Laatste nieuws

Schuurtechniek op Boot Holland!

Mirka elektrische schuurmachine i.c.m. Abranet schuurschijvenVan 8 t/m 13 februari introduceren wij onszelf op Boot Holland in Leeuwarden. Op stand 2061 demonstreren wij de Mirka elektrische handpalm schuurmachine in combinatie met  Abranet schuurschijven. Abranet is een revolutionair schuurproduct dat stofvrij schuren mogelijk maakt. Tijdens de beurs hebben wij een aantal leuke Abranet acties voor u!

Farecla Marine Profile poets- en polijstproductenHiernaast presenteren wij onze uitgebreide lijn poets- en polijstmiddelen van Farécla. Deze producten kenmerken zich door snelheid en een constant hoge kwaliteit. De verwerkingsprocessen zijn eenvoudig waardoor u tijd en geld bespaart. Tevens zijn de producten op waterbasis en is er geen kans op het terugkomen van schuurkrassen. Het eindresultaat is dus direct en blijvend zichtbaar.

HandschuurblokSpeciaal voor de jachtbouw hebben wij een handschuurblok van 115 x 800 mm in ons assortiment. Hiermee kunnen smalle en grote oppervlakken makkelijker worden bereikt. Deze handschuurblokken kunnen eenvoudig op een stofzuiger worden aangesloten, wat in combinatie met Abranet stroken, voor een stofvrije werkomgeving zorgt.

Wij verwelkomen u graag op stand 2061!

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op via: +31 (0)180 33 12 00 of stuur een e-mail naar: info@imbemarhiwa.nl. Wij helpen u graag verder.