Home > Nieuws

Laatste nieuws

Caralu bv in een nieuw jasje!


Onze dochteronderneming Caralu bv in Best, heeft een compleet nieuwe huisstijl gekregen. Door een aantal grote veranderingen in het bedrijf, was het ook tijd voor een frisse, moderne en professionele visuele identiteit. Een rode draad door de visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, catalogi en folders!

Het logo van Caralu bv is al jaren herkenbaar in de branche en behoefde dan ook geen verandering. De huisstijl er omheen was echter verouderd en gaf geen eenduidig beeld. In de nieuwe huisstijl zorgen de liggende bogen en samenhangende kleuren voor een frisse en duidelijke uitstraling. In combinatie met het steeds terugkerende witte vlaggetje met logo, hangt Caralu bv letterlijk de vlag uit!

De nieuwe huisstijl zal dit jaar stap voor stap worden geïntroduceerd, beginnend bij de beurs Equitana, Messegelände Essen (Duitsland). Hier treft u Caralu bv van 16 t/m 24 maart 2013 in hal 3 op stand B69.


Samen met AVZ zijn wij het moederbedrijf van Caralu bv. Caralu bv is een groothandel in aluminium profielen ten behoeve van de carrosseriebouw, tentenbouw en recreatievoertuigen sector. Haar assortiment omvat speciaal- en standaardprofielen, platen, ramen, onderdelen en systemen. Diverse systemen en onderdelen kunnen compleet of in componenten worden geleverd, passend bij de meest uiteenlopende wensen van de (carrosserie)bouwer. Ook klantspecifieke profielen kunnen zij in eigen huis voor u ontwikkelen.

Neem voor meer informatie een kijkje op de Caralu website.