Home > Nieuws

Laatste nieuws

Dynalogic kiest voor Gatelock!


Dynalogic ontving begin januari 2012 de Logistieke Innovatie Award voor haar concept ‘Anytime’: bestellen én leveren, de klok rond!  Een mooi concept, maar nog mooier is dat Dynalogic uw spullen ook veilig vervoerd!

Dynalogic bestelbusjes voorzien van Gatelock beveiligingsslotAl haar bestelbusjes zijn namelijk voorzien van een Gatelock beveiligingsslot. Met dit slot zijn al uw spullen optimaal beveiligd tegen diefstal. Zo weet u zeker dat uw spullen op tijd op de gewenste plek worden afgeleverd en geen vertraging oplopen omdat ze zijn gestolen!

Gatelock beveiligingsslot
Gatelock beveiligingsslotDe Gatelock is een mechanisch beveiligingsslot voor de laadruimte van uw bestelwagen. Het in een rechthoekig piramide vormgegeven stalen huis en het verharde oppervlak zorgen voor een maximale sterkte en taaiheid. Het beschermt de interne componenten van het slot, voorkomt inbraak en heeft een afschrikkende werking. Het beveiligingsslot is onder andere bestendig tegen zagen en boren en de meeste inbraakgereedschappen (hamers, tangen, beitels, etc.) hebben geen houvast op het slot.

Inbraken zijn helaas aan de orde van de dag. Wilt u ook inbraak in uw bestelbus voorkomen?
Neem dan contact met ons op via 0180 – 33 12 00 of stuur een e-mail naar info@imbemarhiwa.nl.

Voor meer informatie bekijk ook de Gatelock film en folder.