Home > Nieuws

Laatste nieuws

Berijders in bestelauto roekelozer dan in andere voertuigen

Berijder in bestelauto roekelozerAutomobilisten rijden in een bestelauto roekelozer dan wanneer ze in een ander voertuig rijden. Ze plegen meer overtredingen en zijn vaker betrokken bij ongelukken. Dit wijst onderzoek uit van de Britse verzekerings-maatschappij AXA Business Insurance.

Men onderzocht enkele honderden bestelautorijders. Zij bleken in de laatste drie jaar 25 procent meer snelheidsovertreding te hebben begaan dan berijders van andere voertuigen. 38 procent was vaker gepakt voor rijden onder invloed en rond 29 procent vaker voor roekeloos rijden. Tevens waren de bestelautorijders 47 procent vaker bekeurd voor rijden door rood licht.

Ook wezen de resultaten uit dat van de berijders van zowel een bestelauto als een ander voertuig, 16 procent een ongeluk heeft gehad in hun andere voertuig en 20 tot 25 procent een ongeluk in de bestelauto.


Aanrijdbeveiliging Wij leveren verschillende producten om uzelf en uw bestelbusje te beschermen.
Bekijk hier ons programma aanrijdbeveiliging.
 
Naast aanrijdbeveiliging hebben wij ook producten in ons assortiment die gevaarlijke situaties kunnen voorkomen. Bekijk hiervoor onze catalogus Functionele accessoires voor Bestelwagens.

Meer informatie?
Neem contact op met onze binnendienst via 0180 - 33 12 00 of stuur een e-mail naar info@imbemarhiwa.nl