Home > Nieuws

Laatste nieuws

Optimale luchtcirculatie met de zijruitwindschermen van ClimAir

Heeft u last van de airco of van windgeruis, maar wilt u toch genieten van frisse lucht? Dat kan met de zijruitwindschermen van ClimAir!

ClimAir zijruitwindschermenDeze wind- en regenschermen, voor de zijramen van trucks en bedrijfswagens, zijn van hoge kwaliteit en hebben een aantal comfortverhogende eigenschappen. Zo zorgen ze onder andere voor minder windgeruis, optimale luchtcirculatie en minder inval van regenwater bij geopende ramen. Door het getinte materiaal bieden de zijruitwindschermen ook bescherming tegen zonnestralen.

ClimAir zijruitwindschermen worden als complete set geleverd (links & rechts) met goede pasvorm. Ze zijn pasklaar voor montage in de sponning van de ruit, zonder boren en/ of schroeven. Door de aërodynamische vorm hebben de zijruitwindschermen geen nadelige invloed op het brandstofverbruik.

De zijwindschermen zijn gemaakt van 3 mm dik doorzichtig grijs kunststof (smoke), hoogwaardig van kwaliteit met een lange levensduur en voorzien van een TUV keurmerk / ISO certificaat.

Wij hebben de ClimAir zijruitwindschermen voor de meeste modellen trucks en bedrijfswagens op voorraad.

Meer informatie?
Neem contact met ons op via 0180- 33 12 00 of stuur een e-mail naar info@carrosserietechniek.nl.