Home > Nieuws

Laatste nieuws

Adaico kijkt samen met ons naar de toekomst!

Een van onze kwalitatief hoogwaardige leveranciers is Adaico. Dit Noord-Spaanse bedrijf bestaat sinds 1966 en is marktleider op het gebied van curtainsider rongen. Het product wordt in eigen huis door een team van ingenieurs ontworpen en vervaardigd. Ze hebben op het gebied van rongen het meest uitgebreide gamma dat er is; van stalen en aluminium rongen tot manuele en hydraulische hefsystemen.

Adaico laat niets aan het toeval over. Zo worden alle zendingen gecontroleerd alvorens ze richting klant gaan. Speciaal ontworpen testbanken, die heel precies de spanningsvelden weergeven, sporen eventuele fouten in het materiaal op. Het sluitingsmechanisme wordt met duizenden bewegingen getest om er zeker van te zijn dat het niet breekt.

Door nauw met haar klanten samen te werken, kan Adaico op maat gemaakte oplossingen aanbieden die precies voldoen aan de behoefte uit de markt. Zo ontwikkelen zij momenteel in samenwerking met onze klanten een snelmontage systeem. Dit systeem zullen we deze zomer presenteren. Ook voor speciale toepassingen met strenge eisen, zoals XL keur of voor gebruik in extreme gebieden zoals het Midden-Oosten, hebben zij een oplossing.

Zelfs in deze economisch mindere tijd heeft Adaico geen angst voor de toekomst. Integendeel, ze gaan volop investeren in een snellere productielijn die een nog betere kwaliteit levert. Zo zijn ze zeker dat ze niet alleen nu, maar ook in de toekomst hun welverdiende plaats als marktleider kunnen behouden!

Meer informatie over rongen?
Neem contact met ons op via 0180 - 33 12 00.