Home > Vacatures

Sales Manager Bestelwagentechniek Nederland

Ben jij een winnaar als het gaat om relaties bouwen? Ga je door totdat je de deal hebt? Ben je ambitieus en wil je het liefst ondernemen in een professionele salesorganisatie waar mensen en techniek centraal staan? Dan moeten wij nodig eens om tafel!
 
Imbema Rhiwa Bestelwagentechniek maakt onderdeel uit van de Imbema Groep. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, hoogstaande kwaliteit in producten en diensten door aandacht voor het welzijn en de ontwikkeling van haar medewerkers. Vanwege ambitieuze groeidoelstellingen zijn wij op zoek naar een:

 

Sales Manager Bestelwagentechniek Nederland

 

Functie omschrijving

Als Salesmanager Bestelwagentechniek vertegenwoordig jij Imbema Rhiwa en denk je mee met relaties in praktische oplossingen rondom het exterieur en interieur van bestelwagens en lichte bedrijfswagens. Je zorgt ervoor dat de binnendienst alle informatie krijgt die nodig is om deals die jij sluit goed te organiseren. Je bent een communicator op alle niveaus. Van vervoerder tot en met de importeur van bestelwagens. Het betreft een zelfstandige functie. Vanuit de vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel ben je verantwoordelijk voor de sales in geheel Nederland. Imbema Rhiwa is al jaren een stabiele speler in deze markt maar zoekt in de nieuwe man/vrouw een bouwer die in staat is de ambitieuze groeidoelstelling te verwezenlijken. Binnen deze doelstelling geef je op termijn ook sturing aan verdere uitbouw van het salesteam.
 

Functie-omschrijving Sales Manager

  • MBO+/ HBO Commercieel Technisch
  • Minimaal 5 jaar ervaring in sales binnen de B2B
  • Affiniteit met de bestelwagenbranche
  • Mondeling en schriftelijk uitstekend Nederlands, Duits en Engels
  • Zelfstarter, ondernemend, netwerker, bouwer
 

Bedrijfsprofiel

Imbema Rhiwa heeft drie divisies; Bedrijfswagentechniek, Carrosserietechniek en Schuurtechniek. De onderneming onderscheidt zich door de kennis van de markt, hoogstaande kwaliteit en een innovatieve, flexibele organisatie.
 

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van ervaring en opleiding is het salaris onderhandelbaar met uitstekende secundaire voorwaarden.
 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan het profiel? Aarzel niet en solliciteer direct via ons online sollicitatieformulier.